De titel van het bericht zegt het al: Onze nieuwe website is online! Jeeej! Tijd voor een vreugdedansje, want wat heeft dat een berg tijd gekost…
De afgelopen maanden zijn we naast alle klanten projecten druk bezig geweest met het vernieuwen van de site.

Onze huisstijl was eerder al volledig vernieuwd, echter onze website…die had nog een flinke make-over nodig om helemaal in lijn met de nieuwe stijl gebracht te worden. En dat is bij deze ook een feit.

De website is kleurrijk, fris en vrolijk. Een volledig eigen look, passend bij ons en ons bedrijf.
Dit is waar wij voor staan: een geheel eigen identiteit in de grote massa. Wij doen altijd alles graag net even anders en dat laten we ook zeker zien met onze nieuwe website.

Neem vooral ook even een kijkje op onze projectenpagina. Jarenlang was deze pagina door alle drukte niet bepaald up-to-date. Dus onze projectenpagina hebben we grondig onder handen genomen.

Je vindt hier honderden projecten, waarbij letterlijk alles is aangepast: Een compleet nieuwe look, mooie nieuwe project afbeeldingen, informatie m.b.t. klanten en projecten maar bijvoorbeeld ook overzichten van wat we allemaal (tot nu toe) voor de verschillende klanten hebben mogen betekenen.

Zie de diversiteit van de projecten in vorm, kleur en stijl. Ieder bedrijf verdient tenslotte zijn eigen gezicht. We zijn nu helemaal up-to-date en met deze nieuwe opzet kunnen we alles ook veel gemakkelijker bij houden. Win-win dus!