Visie

Mediascape heeft zich ten doel gesteld onze diensten binnen handbereik van nagenoeg alle organisaties te brengen. We staan voor kwaliteit maar zijn tegelijkertijd verrassend betaalbaar.

Geen prachtig monumentaal pand, dure lease-auto's voor de deur en andere interessantdoenerij. Nee, we concentreren ons liever op wat echt belangrijk is: de klant en een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

We streven er naar om een duurzame relatie met u op te bouwen, waarbij we helpen uw organisatie naar een (nog) hoger niveau te tillen. Natuurlijk spreekt het voor zich dat we graag met u meedenken en adviseren op het gebied van uw marketing en communicatie.

Mediascape staat voor duidelijkheid en vrijheid. Bij ons geen addertjes onder het gras of verborgen kosten. We geloven in klantenbinding door de kwaliteit van ons werk, de service die we verlenen en de relatie die we opbouwen met de klant.

Als klant wordt u na oplevering dan ook gewoon eigenaar van de ontwerpen die wij voor u maken. Iets wat helaas minder gebruikelijk is in de grafische sector dan u zult denken maar wat voor ons niet meer dan normaal is. Daarnaast kiezen we zo veel mogelijk voor oplossingen waarbij u nergens aan vast zit. Niet aan ons, maar ook niet aan een software leverancier met contracten en/of licentie kosten.

Met andere woorden: u bent te allen tijde vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Zoals het hoort.

Bij ons altijd maatwerk

Iedere organisatie is nu eenmaal anders

subfooter-bg