Over Mediascape

De naam Mediascape, een samentrekking van de woorden 'media' en 'landscape' (kortom een medialandschap), illustreert perfect de veelzijdigheid van onze onderneming. Al sinds 2003 kunt u bij ons terecht voor een breed pakket aan diensten op het gebied van huisstijl, reclame en internet. Van ontwerp tot technische realisatie.

Dankzij ruim 20 jaar ervaring in de branche en een bevlogen, zeer creatief team bent u verzekerd van een hoogwaardig en onderscheidend eindresultaat.

Arno Bakker en Antoinette Bakker-Snijder zijn de creatieve geesten achter ons bedrijf. Gezamenlijk vormen ze een veelzijdig team dat van vele markten thuis is: grafisch ontwerp, branding, website ontwikkeling, realisatie van reclame en beurs uitingen maar ook een uitgebreid advies aanbod.

Op uw organisatie toegesneden maatwerk, persoonlijke aandacht en een grote nadruk op service zijn voor ons niet meer dan vanzelfsprekend.

We werken voor organisaties in bijna alle sectoren. Commercieel en non-profit, overheid en semi-overheid, nationaal en internationaal.

Bij ons altijd maatwerk

Iedere organisatie is nu eenmaal anders

subfooter-bg