Wat zeggen onze klanten?

In de loop der jaren is Mediascape vele bedrijven op uiteenlopende manieren van dienst geweest. Onze klantenkring is zeer divers en bevindt zich door het gehele land.

Hieronder vindt u een selectie van klanten reacties n.a.v. onze samenwerking.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw organisatie.

5 sterren Het was een geweldige ervaring om samen met Mediascape een fantastisch resultaat te bereiken! Mediascape heeft onze website en het logo ontwikkeld, met veel geduld en precisie! Zij hebben ons van A tot Z begeleid, ondersteund en aangemoedigd om het ultieme resultaat te bereiken! Een geweldig team!

Mitchel en Selina Elberse - Moodz Spa & Resort

Creatief, meedenken en zelf ook frisse ideeën aandragen. Dit viel vooral op tijdens de samenwerking met Mediascape. Arno en Antoinette, hartelijk dank voor jullie inspanningen. Ik kan iedereen Mediascape van harte aanbevelen!

Bert Goeree - Tight Lines Visreizen

Als beginnend ondernemer heb ik de samenwerking met Arno en Antoinette als heel prettig en waardevol ervaren. Ze hebben voor mijn bedrijf het logo, de huisstijl en de website ontworpen. De persoonlijke aandacht was heel fijn. Ik heb goede adviezen gekregen en veel geleerd over hoe je verstandig en slim een onderneming begint. De service was niet alleen marketingtechnisch . Maar ook een proces van persoonlijke groei in mijn onderneming. Bedankt!

Miranda Hettinga - Escence

Na een slechte ervaring met een andere website ontwerper ben ik bij mediascape terecht gekomen. Hier heb ik een totaal andere ervaring gehad. Zij hebben een mooie professionele website en huisstijl ontworpen. Daarnaast ben ik ook nog eens heel blij met hoe dit tot stand is gekomen. Er is een heel prettig contact met Arno en Antoinette geweest. Ze zijn beiden ontzettend geduldig, denken met je mee en reageren snel op je vragen of suggesties. Ik raad mediascape bij iedereen aan en kom zeker nog eens bij ze terug!

Ingrid van den Bosch - Ingrid van den Bosch Coaching

Mediascape heeft voor mijn praktijk binnen drie maanden een mooie, frisse website ontworpen en gebouwd. De communicatie tijdens dat proces verliep soepel en vlot. Ze dachten goed met mij mee en dat was fijn om te merken. Dank!

Riek van Haeringen - praktijk De Dakkapel

Mediascape heeft ons perfect geholpen. We hadden een homemade website voor de Hondenschool en de Kennel. Maar we waren toe aan professionaliteit. Een eigen ontwerp die nu we niet meer hobbymatig maar voor het “eggie” aan het werk gingen. Wel gelijk 3 websites ( Hondenschool, Kennel, Hondendagopvang) met de super mooie huisstyle die Mediascape heeft ontworpen naar een eigen ontwerp van Sean. Hij had een hondje getekend voor de homemade website. Deze heeft Antoinette super mooi naar nu onze huisstyle hond geüpdate. Alles is nu in “onze style ” iets wat Mediascape heel goed heeft kunnen vertalen naar de website, visitekaartjes, briefpapier , enveloppen en zelfs een logo voor op onze kleding. Meer dan tevreden met deze twee kanjers die hun werk echt goed verstaan.

Marieke v Dusschoten-Lemmers - Dussboel

Voor ons, heeft Mediascape het logo, de huisstijl en de website ontworpen. Ook de bus is dankzij Mediascape bestickerd. Wij zijn er erg tevreden over. De samenwerking met Arno en Antoinette was erg prettig. Ze denken met je mee, komen met leuke ideeën en reageren erg snel op vragen per telefoon of mail. Bedankt daarvoor!

Martien en Carolien Flier - Flier Installatietechniek

Mediascape heeft voor ons de logo, huisstijl en website ontworpen waar wij heel erg blij mee zijn. De medewerkers luisteren goed naar jouw ideeën/wensen en nemen dat mee in hun ontwerp. Verder wordt je uitstekend geholpen bij alle vragen en of problemen. Mediascape is betrouwbaar en creatief in alle werkzaamheden. DUS ZEKER EEN AANRADER!!!

Walodja Sharjan - Rijschool Horijzon

Mediascape heeft voor ons de website gebouwd. We hebben hen leren kennen als een zeer ter zake kundig, snel, accuraat en betrouwbaar bedrijf met vele goede ideeen en inventieve oplossingen. We hopen nog lang van hun expertise gebruik te mogen maken.

Cees School - Stichting Herstel Kadekraan Campen

Mediascape heeft voor ons een nieuwe website gebouwd en een nieuwe verfrissende layout ontworpen. Luisterend naar onze vele ideeën over wat ons aanspreekt, de gewenste uitstraling, kijkend naar wat ons onderscheidt in de branche, heeft Mediascape een voortreffelijke vertaalslag gemaakt naar een ontwerp dat ons zeer verrast heeft (we moesten er even aan wennen), maar wat absoluut al onze ideeën en wensen verenigt. Bij het proces het concept om te zetten naar realiteit zijn wij nauw betrokken door Mediascape en hebben wij steeds op details mee kunnen denken en sturen. Een hele prettige samenwerking. Het uiteindelijk resultaat is een website waar we trots op zijn.

Mattanja Overbeeke - LIFTUS

Ik werk al een poos samen met Mediascape en doe dat met enorme tevredenheid. Persoonlijke benadering en hun No nonsense mentaliteit sluit perfect aan bij mijn bedrijfsfilosofie en daar voel ik me dus het prettigst bij. Geen gedoe dus, wat ik vraag wordt prima geregeld!

Ronny van den Bosch - BoFa Telefoondiensten

Ik heb plezierig met Mediascape samengewerkt en met een mooi eindresultaat. Door het stellen van de juiste vragen in het offertetraject en gedurende het project hebben zij bewezen voldoende know-how in huis te hebben om advies en goed maatwerk te leveren.

Lisette Maarleveld (Marketing Manager) - Danfoss

Mediascape heeft voor ons bedrijf de layout van onze website ontworpen en omgezet naar een werkbare layout. Naast de layout heeft Arno ook een nieuw duidelijk en sprekend beeldwerk ontworpen. De samenwerking beviel heel goed, ondanks dat onze wensen soms wat onduidelijk waren heeft Arno een mooie website afgeleverd, welke geheel aansloot bij onze wensen.

Jasper Coolen - J.C. Sound & Light

Mediascape heeft een prima vertaalslag gemaakt van de uitgangspunten van de organisatie naar het ontwerp van de huisstijl. Prettige samenwerking bovendien!

Michiel Rovers - IOS Consulting

Mediascape: Een netjes, snel, persoonlijk, professioneel, veelzijdig bedrijf voor Uw wensen.

Bram Bokkers - BRAM Fotografie / Sportfish Moments

Ik ken Arno / Mediascape als een zeer ruim meedenkend persoon en bedrijf, waarbij je altijd terecht kunt met je vragen of problemen. Het lijkt wel of niets hem te veel is om met de klant mee te denken, en ben je er samen eenmaal aan uit, dan nog belt hij 3x terug met een beter idee of oplossing! En uurtje factuurtje komt niet in zijn woordenboek voor…… een echte ondernemer die klaar staat voor zijn klanten !

Marcel Quirijnen - QuDo Telefoondiensten

Mede doordat Mediascape vrijwel direct reageert op mijn aanvraag om een website te ontwikkelen ben ik met hen gaan samenwerken. Ik heb een positieve ervaring met hen opgebouwd want ze zijn betrouwbaar en leveren een goede en snelle service. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat ik een goede,overzichtelijke en eenvoudig toegangbare webwinkel heb gekregen!

Anita Lagendijk - Leukverpakt

Mediascape, Arno Bakker, heeft voor ons, op basis van een reeds bestaande hardcopy huisstijl, een website ontwikkeld. Bij het ontwerpproces is Arno in staat gebleken om van het ‘vage’ idee dat wij over een website hadden daadwerkelijk een mooi concept neer te zetten. Hierbij heeft hij niet alleen de tijd genomen om te luisteren maar gaf hij zijn toegevoegde waarde door niet alle wensen blind in een ontwerp te presenteren maar gaf hij juist ook aan wanneer een idee beter niet, of anders, gepresenteerd kon worden. Wij vinden het belangrijk dat alle rechten bij ons komen te liggen. Deze rechten zijn inmiddels conform afspraak, netjes overgedragen. Het gebruik van het CMS is vanzelfsprekend. Ook de service die ik tot nu toe heb mogen ondervinden na de oplevering van de website heb ik als prettig ervaren. Mocht ik weer een nieuwe website nodig hebben dan zal ik zeker weer bij Mediascape aankloppen.

Olaf Landzaat - Tienhoogd

De samenwerking met Mediascape heb ik als zeer prettig ervaren. Mijn wensen en eisen zijn naar alle tevredenheid vervuld. Veel mogelijkheden en alles op maat. Ziet er goed uit. Bedankt.

Laurent Louws - ALL Design

Mediascape is een aanrader, Arno en Antoinette zijn betrokken en denken met de klant mee. Geen bedrijf met uurtje factuurtje, gewoon doen. No nonsense cultuur. Top product voor een goede prijs. Ik ben blij dat zulke bedrijven nog bestaan.

Tonny Lagendijk - Machworx

Mediascape wie anders? Een bedrijf met de juiste passie! Wat je zoekt als klant is verstand van zaken, afspraken die worden nagekomen, en een scherpe prijs. Een klantgericht bedrijf met de juiste instelling en geduld met de klant. En ook niet onbelangrijk, binnen 3 weken op pagina 1 van Google met de door ons genoemde zoekwoorden, nu al 3 jr. lang…

Siep Venema - Marmoleum Thuis

Mediascape is een top team om aan te raden. Ze zijn creatief, halen deadlines en zijn zeer klant gefocust. Het is een plezier om met hun te werken.

Victoria Twint - Global Executive Events

Mediascape is professioneel, creatief en maakt op korte termijn een mooi product, in mijn geval een website en huisstijl. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Jeroen Postma - Fysiotherapie Loosduinen

Arno en Antoinette zijn deskundige webontwerpers: persoonlijk, betrouwbaar en toegewijd. Zelfs in privé zware tijden worden deadlines gehaald en blijven ze geëngageerd voor het ontwerp. Ook de ‘aftersales’ is prima. Ben erg blij met het resultaat!

Oscar Mendlik - beeldend kunstenaar

Mediascape is een persoonlijk bedrijf dat mee gaat met de tijd en ontwikkelingen van de huidige markt. Zij denken mee en zijn altijd bereid om voor oplossingen te zorgen op zeer korte termijn indien nodig. Fijn bedrijf!

Julien Hagen - Myvie

Mediascape wordt gerund door twee creatieve geesten: Arno en Antoinette. De manier hoe zij jouw wensen omzetten in werkelijkheid is fantastisch. Zij hebben precies datgene wat ik in mijn hoofd had in kaart gebracht. Ze hebben alle geduld en ze blijven met je meedenken, ook wanneer jij het zelf even niet meer denkt te weten. Ze zijn erg flexibel waardoor geen verzoek te gek is. Zo heb ik voor mijn psychologisch adviesbureau een fantastische website, een geweldig logo, professioneel briefpapier, particuliere en zakelijke folders, visitekaartjes en(aanmeld)formulieren laten ontwerpen. Ik heb zelfs adviezen voor een handtekening, in een door hun geadviseerde emailcliënt, ontvangen. Ik heb het gevoel dat alle zorgen mij uit handen werd genomen, maar dat mijn ideeën volledig zijn uitgevoerd. Ik heb Mediascape dan ook aangeraden aan vrienden en kennissen. In een woord: chapeau!

Meredith Bien - Psychologisch adviesbureau Schemata

Ik wilde jullie nog even bedanken voor de goede service, ik ben dik tevreden over de inspanningen alswel het eindresultaat! De samenwerking verliep prettig en er werd een zeer goede invulling gegeven aan mijn ideeen. Ik zal jullie zeker overal aanbevelen. Bedankt!

Fred Bos - Bos Alarmsystemen

Voor het geheel opnieuw opzetten van onze website voor onze praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie Vermeulen, zijn wij in zee gegaan met het bedrijf Mediascape. Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop we door alle stadia van dit lastige proces zijn heen geloodst door Antoinette en Arno. Vanaf de intake (wat willen jullie?), de lay-out (mooi ontwerp met daarna wat aanpassingen van onze kant), het vullen van de site met teksten (op een prettige manier de voortgang stimulerend) tot het eindproduct: een prachtig, functioneel en modern uitstralende website, zijn wij zeer goed gecoacht door deze zeer professionele mensen. Onze website is uniek en precies zoals wij het voor ogen hadden. Bovendien kunnen wij met de door Mediascape verstrekte handleiding, de website op eenvoudige wijze zelf beheren.

Frans Vermeulen - Fysiotherapie Vermeulen

Bij ons altijd maatwerk

Iedere organisatie is nu eenmaal anders

subfooter-bg