Huisstijl ontwerp

Mediascape vertaalt de kernwaarden van uw organisatie naar een onderscheidend logo, vormentaal en bijbehorende huisstijl. We dragen zorg voor de ontwikkeling van een nieuwe stijl welke aansluit bij uw imago en waarin het unieke karakter van de onderneming of organisatie benadrukt wordt.

Dankzij ruim 20 jaar ervaring in de branche bent u bij Mediascape aan het juiste adres voor de ontwikkeling van een consistente en krachtige huisstijl.

De oorsprong van elke huisstijl is het logo en de zogenaamde vormentaal. Dit is het eerste herkenningspunt van uw organisatie en bepalend voor de kleurstelling en vormgeving van de overige huisstijl elementen. In veel gevallen ontwerpt Mediascape naast de vormentaal ook het logo.

De vormentaal wordt vervolgens vertaald naar de nieuwe huisstijl en door ons uitgerold naar alle benodigde kanalen.

Van interne documenten tot externe uitingen, pand(en), voertuigen, etc. Binnen dit proces staan we onze opdrachtgevers vanzelfsprekend ook bij in een coördinerende en adviserende rol.

Natuurlijk kunt u naast uw complete huisstijl ook bij Mediascape terecht voor het ontwerp van afzonderlijke huisstijlelementen.

Bij ons altijd maatwerk

Iedere organisatie is nu eenmaal anders

subfooter-bg