Werkwijze

De werkwijze van Mediascape kenmerkt zich door korte lijnen, persoonlijk contact en een doortastende aanpak waarbij de opdrachtgever centraal staat.

Met betrekking tot de aanpak van nieuwe projecten hanteren we de volgende 3 stappen:

  • Verkenning
  • Realisatie
  • Oplevering

Verkenning

Wat zijn uw wensen, welk doel heeft u voor ogen en hoe kunnen we hier het beste invulling aan geven? Gezamelijk brengen we deze zaken in kaart en adviseren u met betrekking tot de mogelijkheden. Op basis hiervan komen we tot een kostenraming, welke wij u doen toekomen in de vorm van een prijsopgave of offerte.

Realisatie

Na akkoord komt het project in de volgende fase. Allereerst vertalen onze ontwerpers uw wensen en idee├źn naar een ontwerpvoorstel, welke gepresenteerd en uitgebreid toegelicht zal worden. Ook gedurende het verdere realisatie proces blijft u betrokken als opdrachtgever en heeft u de kans bij te sturen, zodat u verzekerd bent van een eindresultaat dat optimaal past binnen uw bedrijfsvoering. Mediascape werkt niet met een maximaal aantal correctie rondes.

Oplevering

De oplevering vindt plaats nadat u volledig akkoord bent met de gerealiseerde zaken. Mediascape staat voor kwaliteit en service en we zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

Vanzelfsprekend stopt de dienstverlening hier niet en kunt u ook na oplevering van het project bij ons terecht voor vragen en ondersteuning.

Bij ons altijd maatwerk

Iedere organisatie is nu eenmaal anders

subfooter-bg