PDF ontwerp

PDF bestanden worden steeds vaker gebruikt in het zakelijk verkeer, erg handig om direct naar de klant te kunnen mailen of beschikbaar te stellen als download op de website. Tegelijkertijd ook besparend, zowel voor uw bedrijf (géén postzegel nodig) en het milieu (er sneuvelen minder bomen).

Daarnaast zijn de mogelijkheden uitgebreid, denk aan nieuwsbrieven, catalogi, handleidingen, formulieren en datasheets. Kortom, ideaal voor uw onderneming!

Mediascape is zeer ervaren op het gebied van PDF ontwerp en ontwikkeling. De documenten worden geheel in uw huisstijl vormgegeven of welke andere stijl u ook wenst, zodat u zich in de contacten met klanten zo optimaal mogelijk presenteert en verder onderscheidt van de concurrentie.

PDF formulieren

PDF formulieren zijn laagdrempelig en praktisch. Niet langer is het nodig voor de klant om een formulier met de hand in te vullen en vervolgens naar u op de post te doen, dit kan via een gratis PDF reader tegenwoordig geheel electronisch plaatsvinden! Het document is op te slaan en kan eenvoudig gemaild of geprint worden.

We ontwerpen en realiseren PDF formulieren die geschikt zijn voor zeer uiteenlopende doeleinden, bijvoorbeeld:

  • Aanvraag formulieren
  • Enquête formulieren
  • Beoordelingsformulieren
  • Diagnose formulieren
  • Declaratie formulieren
  • Machtigings formulieren
  • Sollicitatie formulieren
  • Uren registratie formulieren

Eenvoudig beschikbaar te stellen via uw website of per e-mail, geheel in uw eigen huisstijl, uitgebreide (interactieve) mogelijkheden en een relatief laag kostenplaatje.

Datasheets

Presenteer uw (technische) product informatie optimaal via professioneel door Mediascape ontworpen datasheets. Perfect passend binnen uw huisstijl. Voorzien van foto's, specificaties en technische tekeningen. Makkelijk digitaal te verspreiden in PDF vorm of in gedrukte vorm (want opgemaakt op hoge resolutie!) mee te sturen naar klanten en prospects.

Nieuwsbrieven, catalogi en handleidingen

Het PDF formaat is ook ideaal voor de verspreiding van een digitale nieuwsbrief, geheel opgemaakt in de stijl die u wenst. Of voor het eenvoudig beschikbaar stellen van uw product catalogus, gebruiksinstructies of zelfs complete digitale handleidingen op een bijgeleverde cd-rom (of als download op uw website). Mediascape ontwerpt en realiseert deze zaken en meer voor u.

Bij ons altijd maatwerk

Iedere organisatie is nu eenmaal anders

subfooter-bg