Uw internet partner

Het internet is in deze tijd niet meer weg te denken uit uw bedrijfsvoering. Een website met bedrijfsinformatie is tegenwoordig vrijwel onmisbaar.

Maar hier stopt het niet, zo heeft de verkoop via het internet een gigantische vlucht genomen en kan door middel van koppelingen met uw bedrijfssystemen en specialistische applicaties een mate van automatisering behaald worden die voorheen niet mogelijk was.

Ideaal naar de klanten toe door het laagdrempelige karakter van het internet, maar tegelijkertijd zeer effectief voor uw bedrijfsvoering.

Van corporate websites tot landing pages, support sites tot wiki’s en van e-commerce projecten tot e-learning: Mediascape is een zeer ervaren partner op het gebied van website ontwikkeling.

Hiernaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor zaken als website beheer systemen, website onderhoud, elektronische nieuwsbrieven en online advertenties.

We realiseren oplossingen op maat voor uw organisatie, denken actief met u mee en adviseren u met betrekking tot uw internet strategie.

Bij ons altijd maatwerk

Iedere organisatie is nu eenmaal anders

subfooter-bg